bentebent.blogg.se

Hejhej! Här kan ni följa Ellas & Linneas resa i Asien.

Koh phangan

Publicerad 2015-03-02 13:55:01 i Allmänt,

/// OBS: inlägget skulle publicerats i lördags men haft strul med bloggen///


Efter 18 timmars resande är vi framme i Koh phanagan! Resandet började redan igår vid 19.30 med ett nattåg som tog oss neråt i landet. Vi hade sovkupé med ac (fläktar) så vi hade bra förutsättningar för en god nattsömn. 

När tåget väl stannat var det buss ut till hamnen som gällde för att sedan gå på båten som skulle ta oss ut till ön. Detta skedde mitt under dagen när solen sken som starkast och resulterade i att våra superbleka kroppar istället blev knallröda ( Ja mamma och pappa vi hade smörjt in oss) men oj vad vackert det var ute på havet när man tittade mot öarna. 

Vi bor i en bungalow vid stranden. Snarare hydda kan man väll säga då den är väldigt väldigt primitivt byggd. Det finns många olika öppningar för djur att ta sig in i vilket vi redan fått uppleva då vi hittade en ödla i sängen. Men det finns ändå någonting otroligt charmigt över den lilla hyddan. Ni får bilder på den inom de kommande dagarna. 

Dagen har annars bestått av sol och bad, nu sitter vi på vår lilla veranda och äter färsk ananas och vattenmelon medan vi ser på solen som börjar gå ner. 
 
En av dagens höjdpunkter  var att vi såg delfiner vid hamnen! Väldigt spännande! 


Ha det fint! 

Kram 
Linnea & Ella







Kommentarer

Postat av: Mamma Kicki

Publicerad 2015-03-04 06:32:16

Härligt att höra njut i massor och glöm inte......smörja in.......dricka.... VATTEN......m.m

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela