bentebent.blogg.se

Hejhej! Här kan ni följa Ellas & Linneas resa i Asien.

Matförgiftning och hårda sängar

Publicerad 2015-03-15 14:56:19 i Allmänt,

Vi är nu på Phi Phi. En fantastiskt fin ö utanför Krabi. Ön är väldigt liten och det finns inga bilar eller mopeder så vandra till fots är vad som gäller om man vill utforska ön. Vi bor mitt i stan så några långpromenader har det inte blivit utan vi har mest strosat runt bland affärerna och ner till stranden. 

Vi bor på ett mysigt hostel som är bra på alla sätt förutom den lilla lilla detaljen att sängarna är stenhårda. Nu pratar vi alltså inte om lite halvhårda sängar som vissa gillar , inte heller luftmadrasshårda , nej inte ens termaresthårda utan det är som att sova på en hög av plankor eller som att sova på ett stengolv. Nattsömnen har alltså blivit lite lidande de senaste nätterna.....


Igår låg jag ( Linnea ) hemma med vad vi förmodar var matförgiftning. Jobbigt som det alltid är med just detta förbättrade ju varken våra planksängar eller den fuktiga värmen situationen men det var bara att bita ihop och vänta ut stormen. Idag mår jag mycket bättre och nu framåtkvällen börjar även aptiten återvända. 

Nej nu har vi klagat tillräckligt mycket! Annars har vi det bra. Solen skiner och omgivningarna är vackra, inget att klaga på! 

Ella fick även ta ut sina stygn idag och såret hade läkt ihop fint. Imorgon får hon äntligen bada efter 8 dagars badförbud. 

Nu ska vi ut och äta middag en sista gång med Danielle och Stephanie för 
imorgon kommer vi tyvärr dela på oss. De åker till Bangkok och på torsdag åker de tillbaka mot Sverige medans vi styr mot nästa destination - Koh Lanta! 


Ha det fint! 

Kram 
Ella & Linnea 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela